مبلمان چوبی

فروش مبلمان اداری و منزل

مبلمان چوبی

فروش مبلمان اداری و منزل

نوعی نوشیدنی به نام کامبوجا

کامبوجا  , همزیستی باکتریها و مخمرها که به “قارچ کامبوچا یا کومبوچا” معروف است .نوشابه کومبوچا فرآورده تخمیری است که توسط قارچ کومبوچا تولید می شود .  اگرچه ”کومبوجا“ نوعى قارچ است اما در واقع به شکل نوشیدنى مورد مصرف قرار مى‌گیرد،.گزارش‌هاى علمى بسیارى که تاکنون درباره قارچ کومبوجا نوشته شده است نشان مى‌دهد که نوعى ”آنتى‌بیوتیک قوی“ در ترکیب قارچ کومبوجا وجود دارد که وجود آن باعث مى‌شود مواد زائد و سموم بدن دفع شود . این مواد در فرآیند شیمیائى بدن نقش مهمى ایفاء مى‌کنند چاى کمبوجا یک ماده غذائى مکمل به حساب مى‌آید که مصرف آن سیستم دفاعى بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیرى از بیمارى‌ها مى‌شود. صدها سال است که مردم آسیا چاى کومبوجا مى‌نوشند، زیرا مصرف این نوشیدنى به‌عنوان داروئى طبیعی، در مقابله با خستگی، سستی، کشش‌هاى عصبی، علایم اولیه پیری، سختى رگ‌ها و عروق ، تنبلى روده‌ها و نقرس، فلج بدن (M.S)، روماتیسم، هموروئیدها و دیابت نتایج حیرت‌ انگیزى داشته است . ”کومبوجا“ رشد سلول‌هایى سرطانى را متوقف مى‌کند. به دلیل خواص مفیدش به آن اکسیر زندگانی نیز می گویند. طعم گوارای آن احساس شادابی به انسان میبخشد . مقدار مخمر موجود در آن با عث می شود که حتی پس از ریختن در بطری کماکان فعال باقی می ماند . امروزه آن را وسیله ای برای پیشگیری از بسیاری از بیماری ها میشناسند . این شربت از خانواده اغذیه هایی نظیر ماست ، سرکه و پنیر می باشد . این قارچ از تخمیر چای معمولی دم کرده و شکر بوسیله یکنوع قارچ بنام کامبوجا در طی هفت تا ده روز بدست میاید.. در بعضی کشورها هم اکنون بصورت بسته بندی آماده تولید میشود و در بقیه بصورت سنتی..هم اکنون در کشورمان در نقاط مختلف در عطاریها در دسترس میباشد.کامبوجا، قارچ باستانی معجزه گری است که جوابگوی مشکلات بهداشتی و سلامتی دوران مدرن است. قارچ کامبوجا، در ادوار مختلف، گاه در خفا زیسته و گاه بسیار مشهور بوده و در ابتدا به عنوان درمانگر امراض مختلف در چین، روسیه، آلمان و آفریقای جنوبی شناخته شد و سپس به آمریکا و اروپا راه یافت. کامبوجا، در چای شیرین تکثیر می شود و در این روند، کلیه مواد موجود در آن تبدیل به آنزیم های مفید اسید ها و ویتامینهای ضروری برای بدن می شود.


منبع : طراحان آفیس

کابینت کلاسیک مناسب

کابینت کلاسیک آشپزخانه

برای مدیریت بهتر فضای آشپزخانه با توجه به مثلث کار و با توجه به شرایط خاص استفاده کننده، از کابینت استفاده می‌شود. طراحی صحیح کابینت در آشپزخانه، موجب می‌شود تا فضای مفید و قابل استفاده آن آشپزخانه و سطح رفاه کاربر جهت پخت‌وپز و شست‌وشوی ظروف و دیگر مسائل افزایش یابد.

امروزه از مدل های شیک و زیبایی به منظور طراحی دکوراسیون آشپزخانه استفاده می شود. در طراحی این مدل ها, ایده های مختلفی از طراحی کابینت ها به چشم می خورد. استفاده از کابینت کلاسیک, یکی از جدیدترین ایده های طراحی دکوراسیون آشپزخانه می باشد.

کابینت کلاسیک آشپزخانه یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین نوع کابینت برای دکوراسیون آشپزخانه به خصوص فضاهای مسکونی با سبک کلاسیک میباشد.در واقع کابینت کلاسیک به کابینتی گفته میشود که درب آن برجسته و روی آن حکاکی شده است و بنا به نوع طراحی مصالح مورد استفاده در ساخت کابینت ترکیبی از چوب ، شیشه و یا فلز می باشد . این نوع کابینت نمایی سلطنتی دارد و روی دستگیره های فلزی آنها از نقش و نگار استفاده  شده است. استفاده از این کابینت های کلاسیک فضایی نوستالژیک به دکوراسیون منزل میدهد و تداعی کننده یک آشپزخانه تمام چوب است. این نوع کابینت را هم میتوان در آشپزخانه های کوچک و هم در آشپزخانه های بزرگ تعبیه کرد. نصب این کابینت ها به دلیل داشتن عمق و ارتفاع متنوع باعث بهینه سازی فضای آشپزخانه میشود و بهترین استفاده را میتوان از آن فضا نمود.


منبع : طراحان آفیس

کامبوجا و کابینت کلاسیک

 استفاده از کابینت کلاسیک شیک و زیبا در چیدمان آشپزخانه، ایده بسیار جذابی است که همواره طرفداران زیادی دارد. از این رو پیشنهاد ما در این مطلب، طراحی دکوراسیون آشپزخانه با استفاده از مدل کابینت کلاسیک سفید با انواع طرح های لاکچری و زیبا می باشد که امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.


کابینت های کلاسیک که در چیدمان خانه های امروزی مشاهده می نمایید، جدا از اینکه حس نوستالژیک خود را حفظ کرده اند به شیوه های جدیدی طراحی شده اند و روی درب آنها حکاکی هایی صورت گرفته است که جلوه خاصی به دکوراسیون داخلی منزل داده و موجب می شود دکوراسیون آشپزخانه جذاب تر به نظر آید.


کومبوجا ضدسرطان

تحقیقات بعدی درمورد کامبوجا نشان داد، اثرات دارویی این نوشیدنی تخمیر شده بسیار بیشتر از آن چیزی است که بیش از این شناخته شده بود. پژوهش های انجام شده درمورد ترکیبات این قارچ وجود مقدار زیادی اسید گلوکورونیک در ترکیبات آن را اثبات کرد، این اسید در آزمایشگاه و به طور مصنوعی قابل تولید نیست اما کبدیک انسان سالم قادر است آن را تولید کند. این اسید در بدن انسان به عنوان پادزهر عمل می کند و قادر است تمام سموم و [توکسیست]ها به خصوص مواد پروتئینی درهم آمیخته را که توسط میکروب های بیماری زا در بدن تولید می شود از میان برده و از طریق سیستم دفع آنها را از بدن خارج کند. وجود اسید [گلو کورونیک] در کومبوجا بیش از هر چیزی مورد توجه سرطان شناسان قرار گرفت و سرطان شناسان روسی به مطالعه دقیق در این مورد پرداختند. بررسی درمورد اثرات این نوشیدنی برروی مصرف کنندگان و کنترل آمار انواع بیماری ها به ویژه سرطان در مناطقی که از کومبوجا استفاده می شود نشان داد وضعیت دو بخش از ناحیه پرمPerm در کنار رودخانه جاما در غرب کوهستان اورال به نحو حیرت انگیزی با دیگر نقاط متفاوت است. در این مناطق هیچ موردی از سرطان مشاهده نشد و تحقیق درمورد چند نفر مبتلا نیز نشان داد که آنها از مناطق دیگر به این محل آمده اند. وضعیت محیطی این مناطق چندان تفاوتی با نواحی دیگر نداشت در این دو منطقه نیز پتاسیم، سرب، جیوه و سنگ معدنی نسوز و دیگر مواد آلوده کننده و زمینه ساز سرطان وجود داشت حتی میزان آلودگی محیط باعث مرگ تعداد زیادی ماهی در آبگیرهای منطقه [کاما] شده بود پس چه علتی می توانست مانع ابتلا مردم به سرطان شده باشد.